بنر وکیل حقوقی موسسه رامش
وکیل حقوقی

وکیل حقوقی

قبل از اینکه درمورد وکیل حقوقی صحبت کنیم بهتر است با انواع دعاوی قضایی آشنا شویم. بطورکلی دعاوی قضایی (از مشتقات ادعا به معنای خواسته) که در دادگاه­‌ها بررسی می­‌شوند به دو دسته کلی تقسیم می­‌شوند: دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری.

دعاوی کیفری به دعاوی اطلاق می‌شود که در آن جرمی اتفاق افتاده که طی آن شخص باید به کیفر مجازات خود برسد تا عدالت برقرار شود. دادگاه کیفری یا ازطریق شاکی خصوصی و یا نیروی انتظامی به مجازات و تنبیه متهمان می‌پردازد.
از جمله جرایم کیفری میتوان به قتل، آزار و اذیت، سرقت، تجاوز، توهین و … اشاره کرد.

گروه وکلای عدل کیفری ایرانیان

گروه وکلای عدل  کیفری ایرانیان با بهره‌گیری از تیمی مجرب از وکلای پایه یک دادگستری، آماده ارائه خدمات حقوقی جامع و تخصصی به هموطنان عزیز است. این گروه با هدف برقراری عدالت و دفاع از حقوق موکلان خود، در زمینه‌های مختلف حقوقی از جمله کیفری، خانواده، ملکی، تجاری و … فعالیت می‌کند.

خدمات گروه وکلای عدل ایرانیان

  • دعاوی کیفری: دفاع از متهمان در جرایم مختلف، پیگیری شکایات و مطالبه خسارت
  • دعاوی خانواده: طلاق، نفقه، حضانت، مهریه و سایر دعاوی خانوادگی
  • دعاوی ملکی: خرید و فروش ملک، تنظیم قراردادهای اجاره، تخلیه ملک و …
  • دعاوی تجاری: ثبت شرکت، انحلال شرکت، ورشکستگی و سایر دعاوی تجاری
  • مشاوره حقوقی: ارائه مشاوره در کلیه امور حقوقی

برخلاف دعاوی کیفری، دعاوی حقوقی مربوط به جرم و مجازات متهمین نمی­‌باشد. بلکه مربوط به مواردی است که افراد در پی گرفتن حق خود و حل اختلافات و رسیدن به خواسته‌­شان هستند. در این گونه دعاوی مجازات خاصی توسط قانونگذار تعیین نشده و افراد برای جبران خسارت و احقاق حق خود به طرح دعوی مدنی یا حقوقی می­‌پردازند.

وکیل حقوقی و ترازوی عدالت

وکیل حقوقی به چه کسی گفته می‌شود؟

وکیل حقوقی فردی دانش آموخته در رشته وکالت است که پروانه وکالت دارد. وکلای متخصص حقوقی تخصص خود را بر روی موضوعات حقوقی گذاشته و در رابطه با طرح دعاوی حقوقی فعالیت می‌کنند.
این وکیل با داشتن وکالت‌نامه از طرف موکل خود، در مراجع قضایی و غیر قضایی می‌تواند به احقاق حق موکلش بپردازد. یک وکیل حقوقی با توجه به مهارت های قانونی کامل و به روز و همگام با تغییرات قوانین، نقش اساسی در دستیابی به عدالت را دارا است.

انواع وکیل حقوقی

وکلای حقوقی به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند که هر کدام تخصص‌های خاص خود را دارند:

  • وکیل دادگستری: نمایندگی در دادگاه‌ها و حل دعاوی حقوقی و کیفری. این وکلا در تهیه و ارائه مدارک و دفاع از موکل در جلسات دادگاه تخصص دارند.
  • وکیل خانواده: در مسائل مربوط به طلاق، نگهداری فرزندان، و تقسیم دارایی‌ها فعالیت می‌کند. این تخصص نیاز به مهارت‌های میان فردی و توانایی در مدیریت احساسات دارد.
  • وکیل ملکی: مشاوره در خرید، فروش، اجاره و مسائل مربوط به ملک و املاک. این وکلا در قراردادها و اختلافات ملکی تخصص دارند.
  • وکیل تجاری: کمک به کسب و کارها در مسائل حقوقی، نظیر ثبت شرکت، قراردادها و حل اختلافات تجاری.
  • وکیل مالیاتی: مشاوره در زمینه مالیات و برنامه‌ریزی مالی، و همچنین حل دعاوی مرتبط با مالیات.
  • وکیل جزایی: تخصص در پرونده‌های کیفری، محافظت از حقوق متهمان و اتهامات مجرمانه.

وکیل حقوقی در چه حیطه‌هایی فعالیت می‌کند؟

حیطه فعالیت وکیل حقوقی بسیار گسترده است و شامل انواع مسائل حقوقی و مدنی مختلف می‌شود. برخی از حیطه های فعالیت وکلای حقوقی را به اختصار شرح می‌دهیم.
• خانواده: همه‌ی امور مربوط به شخص می‌تواند در این حوزه قرار بگیرد. از جمله طلاق، مهریه، نفقه، حضانت و نگهداری فرزندان و … .
• املاک و مستغلات: وکیل حقوقی در این حیطه می‌تواند به رسیدگی به موارد مربوط به ملک بپردازد. مانند مسائل مربوط به املاک و مستغلات، و همچنین مسائل مربوط به ساخت و ساز و خرید و فروش، اجاره، حکم تخلیه و سایر مسائل مرتبط پرداخته و به موکلان خود کمک کند.
• امور قراردادها: در این زمینه وکیل حقوقی می‌تواند به مشاوره حقوقی و تنظیم قراردادهای خرید و فروش، قراردادهای اجاره، قراردادهای کاری و سایر قراردادهای حقوقی بپردازد.

وکیل حقوقی: خانواده، املاک، قراردادها
وکیل حقوقی: شرکت، مهاجرت، مالیات

• شرکت‌ها و سازمان‌ها: کلیه‌ی امور قراردادی، حقوق شرکتی و سایر مسائل مرتبط با تجارت و صنعت و شرکت ها را میتوان در این حیطه قرار داد.
• امور بین المللی: وکلای با تخصص حقوق بین‌الملل به مسایلی مانند تجارت بین‌المللی، مشاوره در مسائل حقوقی بین کشورها و سایر مسائل مربوط به حقوق بین‌الملل مشغول فعالیت هستند.
• مهاجرت: وکلای با تخصص مهاجرتی به مشاوره و پیگیری مسائل مهاجرتی و ویزای کاری و تحصیلی می‌پردازند.
• مالیات: وکلا با تخصص مالیاتی به مشاوره در زمینه مسائل مالیاتی، تهیه اظهارنامه های مالیاتی و دفاع در برابر اتهامات مالیاتی مشغول هستند.
• کسب و کار: وکلا در این حوزه می‌توانند به مشاوره در زمینه حقوق کار، قراردادهای کاری، امور کارگری و سایر مسائل مربوط به حقوق کار بپردازند.

دعاوی حقوقی به دو دسته اموال و اشخاص تقسیم می­‌شوند. از نمونه دادخواست‌های حقوقی مربوط به اشخاص می توان به درخواست های طلاق، نفقه، مهریه، مهاجرت و … اشاره کرد. در قسمت اموال نیز موارد مربوط به قراردادها، قولنامه، چک و .. می باشد.

مسائل حقوقی خود را با تیم رامش در میان بگذارید!

447763514494 +

جهت مشاوره بیشتر در زمینه امور بین‌الملل و مهاجرت می‌توانید با متخصصان موسسه رامش تماس بگیرید.

برای انتخاب یک وکیل حقوقی خوب به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

بطورکلی زمانی که اشخاص نیاز به یک وکیل پیدا می‌کنند چه مسائل کیفری و چه مسائل حقوقی، قبل از هر کاری حتماً باید از مهارت و دانش وکیل موردنظرشان اطمینان داشته باشند.
چرا که اگر وکیلی بطور تخصصی در یک حیطه‌ی خاص فعالیت کند، قطعاً تجارب و تخصص بیشتری خواهد داشت. در این صورت وی می‌تواند با تکیه بر مهارت خود موکلینش را از رفتن به بیراهه نجات بدهد. امور قضایی را با سرعت بیشتر دقیقاً به سمت منافع موکلان خود پیش ببرد. وکیل متخصص حقوقی قادر است مشکلات حقوقی موکلین خود را تحلیل کرده و بهترین راه حل را پیشنهاد دهد.
صداقت از جمله موارد مهمی است که باید به آن دقت کرد. یک وکیل محرم اسرار و اسناد موکل خود باشد. وی باید همواره منافع موکلش را در نظر داشته باشد. در عین حال هرگز امید واهی به او ندهد. چرا که در امور قضایی نمیتوان بصورت قطعی در مورد به نتیجه رسیدن یک دعوی، نظر داد و باید براساس شواهد و مدارک و مستندات کار کرد.

موسسه حقوقی رامش در کنار شما

قوانین جدید وکیل  حقوقی

قوانین حاکم بر حرفه وکالت در ایران همواره در حال تحول و به روز رسانی هستند. این تغییرات با هدف بهبود کیفیت خدمات حقوقی، شفاف‌سازی وظایف وکیل و موکل، و همچنین تطبیق قوانین با نیازهای روزافزون جامعه صورت می‌گیرد.یکی از مهم‌ترین تغییرات اخیر در قوانین وکالت، تأکید بر ارتقای دانش و مهارت وکلا است. وکلا موظفند به طور مستمر دانش حقوقی خود را به‌روز نگه دارند و در دوره‌های آموزشی شرکت کنند. این امر باعث می‌شود که وکلا بتوانند با پیچیدگی‌های روزافزون مسائل حقوقی بهتر مقابله کنند و به موکلان خود خدمات باکیفیت‌تری ارائه دهند.همچنین، قوانین جدید بر شفاف‌سازی تعرفه‌های وکالت و نحوه محاسبه آن‌ها تأکید دارند. این امر به موکلان کمک می‌کند تا هزینه‌های وکالت را بهتر پیش‌بینی کنند و از بروز اختلافات مالی با وکیل جلوگیری شود. علاوه بر این، قوانین جدید بر رعایت اخلاق حرفه‌ای توسط وکلا تأکید بیشتری دارند و تخلفات حرفه‌ای وکلا را با جدیت بیشتری پیگیری می‌کنند.

از دیگر تغییرات مهم در قوانین وکالت می‌توان به افزایش نقش کانون‌های وکلای دادگستری در نظارت بر عملکرد وکلا و حل اختلافات بین وکلا و موکلان اشاره کرد. کانون‌های وکلای دادگستری به عنوان نهادهای خودگردان وکلا، مسئولیت دارند تا از حقوق وکیلان و موکلان دفاع کنند و به ارتقای سطح کیفی خدمات حقوقی کمک کنند.در مجموع، قوانین جدید وکالت نشان‌دهنده تلاش قانون‌گذار برای بهبود محیط کسب‌وکار حقوقی و افزایش اعتماد عمومی به وکلا است. این تغییرات اگرچه ممکن است در ابتدا با مقاومت‌هایی همراه باشد، اما در درازمدت به نفع جامعه حقوقی و مردم خواهد بود.

 

چرا تیم حقوقی رامش

آیا به دنبال یک وکیل حقوقی حرفه ای، متخصص و با تجربه هستید؟ اگر شما یک تیم قوی و کارآمد از وکلای حقوقی می خواهید که به شما در مواجهه با مسائل حقوقی کمک کنند، ما در اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم! ما متخصصانی با تجربه در زمینه های گوناگون حقوقی در تیم رامش داریم. از جرم و جنایت تا حقوق خانواده و مسائل مالی، امور مربوط به مهاجرت و کنسولگری تیم وکلای ما آماده است تا در هر مسئله حقوقی به شما کمک کند. با داشتن دانش فنی بالا و درک عمیق از قوانین و مقررات، ما می توانیم مشکلات حقوقی شما را به بهترین صورت حل کنیم. ما افتخار این را داریم که به مشتریان خود خدمات حقوقی حرفه ای و اختصاصی ارائه بدهیم. درک و تأمین نیازها و مطالبات شما در حداکثر آرامش روحی و رضایت شما از خدمات حقوقی برای ما اولویت است.

 خدمات آنلاین وکیل حقوقی تیم رامش در هر زمان و هر مکانی برای شما قابل دسترسی است.

مشاوره غیرحضوری

در تیم حقوقی رامش، ما این امکان را فراهم کرده‌ایم که بتوانید در اسرع وقت و در کمترین زمان ممکن با وکلا و مشاورین متخصص و باتجربه ارتباط برقرار کنید. همچنین برای کاهش زمان و هزینه شما دادجویان محترم، در حل و فصل امور و دعاوی حقوقی در هر زمان و در هر مکان، همراه شما هستیم.
شما می‌توانید در یک محیط آرام و راحت، بدون قرار گرفتن در صف انتظار با مشاورین و وکلای حقوقی تیم رامش صحبت کنید.  الزامی به حضور در دفترکار ما نمی‌باشد. این موضوع باعث می‌شود که شما در هر نقطه از جهان پهناور باشید، براحتی و با حفظ حریم خصوصی خود و بدون صرف هزینه هنگفت با بهترین وکلای حقوقی ما در ارتباط باشید.

راههای تماس با موسسه حقوقی رامش

مشاوره حقوقی

وکیل حقوقی از طرف موکل اختیار قانونی برای رسیدگی و پیگیری به پرونده وی در مراجع قضایی و غیر قضایی را دارد. یک وکیل حقوقی در واقع مدافع حقوق موکلش در این زمینه می‌باشد. بعضی اوقات افراد تنها به دنبال یک مشاور در زمینه حقوقی هستند و نیازی به وکیل ندارند. مشاور حقوقی می‌تواند با بررسی امور حقوقی شما، توصیه هایی در حوزه و همچنین راهکارهای قانونی برای پیشبرد منظور شما داشته باشد. همچنین وی می‌تواند قبل از اقدام شما برای عقد قرارداها، متن قراردادها، معاملات و دیگر امور حقوقی شما را آماده کند.

keyboard_arrow_up